PAR

Kärleken spirar mellan er, ni känner pirret i magen
och lyckan i kroppen känns som kokande vatten.
Det bubblar i hela kroppen.

De bilder ni har på er två är kanske selfies 
tagna av mobilen eller andra, fina mobilbilder.
Men ibland räcker inte det, speciellt inte
om ni vill förstora upp några på er två och 
smycka hemmet med bilder som gör ert hem
aningen mer personligt och hemtrevligt.

Då finns jag här!Fotograferingen

Platsen ni fotograferas på är noga utvald av både mig och er. Jag samtalar alltid med mina par för att få det att bli så personligt som möjligt samtidigt som jag får vara delaktig med rätt ljus, bakgrund och så vidare.

Fotograferingen pågår sedan under ca 1 timme där ni får hoppa, pussas, kramas, gosa, skratta, skämta och vara just precis det Ni är. För det är ER jag vill föreviga.

Har ni specifika önskemål om bilder eller att ni gärna fotograferas från en viss sida, på ett speciellt sätt eller om det är saker ni inte vill ska vara med på bilderna tar jag gärna emot dessa önskemål så jag kan göra er så bekväma som möjligt framför kameran.

SneakPeak och Leverans

När vi fotograferat klart och de bilder vi vill ha
är tagna åker jag hem och börjar sålla ut och redigera era bilder. Jag retuscherar aldrig mina bilder, vilket betyder att ni är som vackrast precis så ni är och jag anser att borttagande av leverfläckar eller liknande inte gör bilderna finare utan mindre personliga. Finns specifika önskemål tar jag såklart hänsyn till det men ni är finast precis så som ni är! 

Redan samma dag eller dagen efter får ni ett par bilder som sneakpeak och 2-4 veckor senare får ni en leverans med 50 högupplösta bilder på ett vacker USB i trä.Vad ingår och hur betalar jag?

I en parfotografering ingår 1 timmes fotografering, 50 högupplösta bilder levererade på ett vackert USB i trä samt tid för er två att få njuta av närhet och kärlek av och till varandra. Betalningen sker innan fotograferingen och fakturan skickas på mejl när vi bestämt plats och tid för fotograferingen.

Om vi eller du blir sjuka?

Skulle någon av oss bli sjuka eller få andra förhinder tar vi och bokar in en ny fotografering kostnadsfritt och till samma pris som tidigare.

Åter igen tar vi och bestämmer gemensamt när och var vi vill synas, även om det ska vara under dags tid eller varför inte under goldenhour?!Pris

1 h parfotografering
50 högupplösta bilder levererade på USB 

3000 kr