Er berättelse,

ERT BRÖLLOP

Wow, först och främst, GRATTIS, ni ska gifta er och det är sååå häftigt!

Kanske är ni precis i startgroparna och checkar läget eller så börjar det dra ihop sig och det är dags att ta stora viktiga beslut för er dag?! Oavsett vart i planeringen ni är kan det vara en god idé att bestämma fotograf och till och med se ifall er önskade fotograf är ledig ert önskade datum! Det kommer gå fortare än vad ni tror, det är snart dags och poff så är er stora dag här. Sååå spännande!

Men innan ni ska säga ja till varandra inför era nära och kära ska en hel del köpas in,bestämmas och klubbas. En av de sakerna är er bröllopsfotograf. Någon som finns runt er och dokumenterar allt det ni upplever. Någon som fångar era stunder av glädje, skratt, gråt och kärlek. För även om man ser bröllopsdagen som en av de bästa (kanske till och med DEN bästa) dagen i sitt liv har jag än så länge inte upplevt ett enda bröllop utan tårar. Och då såklart glädjetårar, tårar av magknipsskratt och känsla av lycka för ER och er kärlek!

För mig är varje bröllop unikt och det är ert sätt att fira evig kärlek med era nära och kära som gör ert bröllop till just ERT bröllop. Jag är alltid exalterad och spänd inför bröllopen jag får vara med på, oavsett om jag är gäst eller fotograf. För det är en så otroligt stor och fin dag för två människor som hittat sin själsfrände och det är verkligen värt att fira!

Fullt ös

Jag förstår att ni har fullt upp. Att huvudet snurrar av funderingar och tankar. Ska vi vigas i kyrka eller utomhus? Ska vi ens vara i Sverige? Ska vi ha festen i en  lokal vi själva inreder eller ska vi hyra in oss hos något företag? Vem ska sjunga under vigseln? Ska vi filma vårt bröllop och VEM ska fota vår dag? Som brudpar blir huvudet lätt fullt med funderingar, tankar och dilemman inför er stora dag. Och ni kanske inte har svar på alla era frågor och funderingar nu, men en sak vet jag, jag kan hjälpa er utforma fotograferingen.

Jag finns gärna med er och diskuterar, ger idéer och tips på hur vi kan utforma fotograferingen på bästa sätt för just er dag. Jag finns för att fånga ögonblicken ni aldrig vill glömma som sedan lever kvar som varma och kärleksfulla minnen. Överraskningar, tal, tårar, skratt, lekar, pussar, kramar, skålar och möten. Jag förevigar allt ni önskar och mer där till. För när bröllopet sedan är över finns bilderna kvar och jag lovar er att ni kommer känna känslor, minnas minnen och upptäcka detaljer, händelser och stunder ni glömt eller vill uppleva igen.

Ord från brudpar

Det är nu över 1 år sedan jag och Mattias gifte oss men jag minns dagen som det vore igår. Du stod tillsammans med Mattias och hans bestman vid Lidhems allé och fotade mig när vi kom körandes i pappas gamla "bubbla". Du fångade första mötet på bild och alla känslor med det. Det är så otroligt vackra bilder och vi njuter varje gång vi öppnar vårt album och minns tillbaka på denna varma, kärleksfulla dag. Tack för att du hjälpte oss att föreviga den.
Vi rekommenderar dig varmt!

                                                                         - Sofie och Mattias 21 Juli 2018 

Love Stories

Klicka på bilderna för att se mer från de bröllop jag fått föreviga.

Bokningsförfrågan

Jaha, vad gör ni när ni bestämt er för att boka mig då? Jo, då ber jag er att skicka en bokningsförfrågan vilket ni gör längre ner på sidan. I er bokningsförfrågan berättar ni allt ni vill om er själva, er historia, ert kommande bröllop och vilket prispaket ni vill boka. När er förfrågan nått mig får ni svar inom 24 timmar och då hoppas vi innerligt att jag är ledig ert önskade datum. Och om jag är ledig får ni en bekräftelse på mejl och sen börjar allt det roliga. WOHO!

Pris, Möte & Avtal

Okej, nu börjar allt de roliga. När vi bekräftat tillgänglighet skickar jag en faktura till er på hela beloppet. Dock betalas endast 1000 kr av summan inom en månad från det att fakturan skickas. När den summan är betald är ni sedan garanterade mig ert datum. Resterande belopp betalas sedan senast en vecka efter ert bröllop. Därefter bokar vi in ett möte för att lära känna varandra, prata om era planer, drömmar och önskningar för er bröllopsdag. Beroende på vart ni bor har vi mötet tillsammans över en fika eller videosamtal. Jag vill gärna att vi alla har setts och fått hälsa på varandra innan er dag. Under mötet går vi igenom mitt avtal gällande publicering av bilder på nätet och avbokning med mera. Har vi videosamtal går vi igenom avtalet tillsammans innan jag skickar det till er på mejl vilket ni skriver på och skickar tillbaka till mig.

Fram till bröllopet

Efter vårt möte finns jag tillgänglig för er, när som helst, om ni har frågor och funderingar kring fotograferingen. Ni kan alltid diskutera er bröllopsfotografering med mig när ni vill. 

I bröllopspaketen Guld och Diamant ingår en provfotografering om så önskas. Detta sker i så fall i samband med vårt möte om vi inte kommer överens om något annat. 

Bröllopsdag & Sneakpeak

Dagen då två blir ett är här och jag finns med er de timmar vi bestämt för att föreviga alla era stunder tillsammans och med era närmaste. Vi skapar magi, ni njuter av er dag och jag gråter en skvätt när ni säger ja och solosången tar vid. När min arbetsdag är slut åker jag hem och eftersom jag känner mig själv ganska bra vet jag att jag inte kommer kunna åka hem utan att kolla bilderna vi tagit under dagen. Så min arbetsdag fortsätter lite till och för er del får ni en sneakpeak på 3-4 bilder redan samma kväll och senast dagen där på. Hur mysigt?!

Redigering & Leverans

Jag gör urval och börjar redigera så fort jag kan, vid högsäsong kan det dröja lite längre. 
Jag redigerar bilderna i min unika bildstil men retuscherar er inte, det är inte så jag arbetar. Några av filerna kommer vara svartvita, antalet varierar. Redigeringen tar vanligtvis mellan 2-6 veckor beroende på säsong. När alla bilderna sedan är redigerade och jag har fått er sista betalning skickar jag bilderna på ett vackert trä-usb till er. Sen har ni ett stort antal kärleksfulla, härliga, minnesvärda och känslofyllda bilder att kolla på, i all framtid.

Pris

SILVER 

I paketet ingår 3h fotografering och minst 150 redigerade bilder levererade i vackert trä-usb

Timmarna kan exempelvis användas för:
Första mötet, bröllopsporträtt, vigsel och riskast.

(Går endast att boka inom en radie på 6 mil från Rottne)


Pris: 10 000 kr. 

GULD

I paketet ingår 6h fotografering, minst 300 redigerade bilder samt en fotobok på 20 sidor.


Timmarna kan exempelvis användas för: Förberedelser, första möte, bröllopsporträtt, vigsel, riskast och mingel.Pris: 17 000 kr

DIAMANT

I paketet ingår 10h fotografering, minst 500 redigerade bilder samt en fotobok på 20 sidor och en förstoring (40x60). 

Timmarna kan exempelvis användas för:
Första mötet, bröllopsporträtt, vigsel, riskast, mingel, middag, bröllopsvals och en bit in på festen. 


Pris: 25 000 kr

Önskas extra timmar tillkommer kostnad på 3 000 kr/h. 

I priserna tillkommer milersättning (40kr/mil) om bröllopet hålls mer än 8 mil utanför Växjö samt kostnad för boende om bröllopet hålls långt bort från Rottne. 

Priserna gäller säsongen 2019/2020 och är inklusive moms. 

Dags att skicka en

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Skicka er bokningsförfrågan i tid. Jag bekräftar er förfrågan via mejl inom 24 timmar.