OM MATHILDAELINA


Hej!
Jag heter Mathilda, är 25 år gammal och bosatt två mil utanför Växjö. Jag bor tillsammans med min sambo och våra två söner. Just nu studerar jag på Linneuniversitetet och har 1 år kvar till min förskollärarexamen.

I gymnasiet gick jag mediaprogrammet och älskade allt vad det innebar. Jobb och utbildning kom dock emellan och kameran lades på hyllan. Men nu, två barn senare, har jag äntligen tagit upp mitt intresse och är i fullgång att skapa mig ett namn i fotobranschen. Jag gillar tanken på att få fota människor mitt i livet för att kunna bevara den tiden som ett härligt minne.

Jag fotar helst människor men brinner lite extra för bröllop och graviditeter.

Jag är en snäll och lugn tjej som har nära till skratt. När jag inte fotar eller studerar går jag gärna milen i skogen, springer några kilometer på löparbandet eller spenderar tid med familj och vänner. Jag älskar att äta goda pannkaksluncher med Nutella och bär samt åka på utflykter och uppleva livet med ett leende på läpparna. Sommaren är min favorit men tycker naturen är som vackrast under våren då växter och träd börjar blomma.

Mer info kring hur Ni kommer i kontakt med mig finner ni HÄR.

Hoppas vi hörs,
MathildaElina