Andra Fotograferingar

PAR       GRAVID       BARN       FAMILJ

Er kärlek är

VÄRD ATT FÖREVIGAS

Livet är fantastiskt. Du föds och får genom dina val i livet möta personer som sätter avtryck i ditt liv. Vissa försvinner fort, andra stannar längre och en del kan man inte leva utan. Och dessa personer väljer du.

Du har mött din stora kärlek i livet. Ni passar sådär perfekt. Kanske är ni precis lika dana, uppskattar samma saker i livet och har lika värderingar. Kanske är ni helt olika, kompletterar varandra perfekt och får uppleva så otroligt mycket mer då ni har helt olika intressen. Och allt det där är mindre viktigt när ni har kärleken till varandra. Och den där kärleken, ert sätt att vara ett par och det som är just ni, finns jag här för att föreviga.

Tänk sedan att ni nu har satt sprätt på er kärlek. Oavsett hur, växer det en bebis i magen och ni ska äntligen få kalla er föräldrar. Så häftigt. Kanske var väntan lång, en resa som ni trodde aldrig skulle ta slut och kanske har ni kämpat för att komma dit ni är idag. Kanske gick det snabbt, oplanerat och en fantastisk överraskning. Men det spelar ingen roll för just nu ligger det en liten liten människa i er mage och väntar på att få komma ut till världen för att få vila i era armar. Och denna perioden i livet är helt klart värd att föreviga. Kanske känner du dig tung och orkeslös eller pigg och aldrig mått bättre. Men jag lovar dig att en fotografering med mig kommer få dig känna dig vackrast i världen oavsett kilon du gått upp. För vet du? Du bär på ett nytt liv och du är det vackraste och viktigaste i världen för de barn du bär i din mage.

Och nu har det gått ett tag efter förlossningen. Kanske är familjen stor, kanske är den liten, men det är er familj och de viktigaste personerna i världen finns där runt er. Livet springer iväg, snart är barnen större än vad de redan är och visst är de redan nu väldigt stora?! Ta chansen att föreviga er alla tillsammans. För er tid ni har nu kommer aldrig igen och er tid nu är speciell. Oavsett storlek eller konstellation finns jag och förevigar det som gör er familj till den härliga familj ni är.

Fotograferingen

Platsen ni fotograferas på är noga utvald av både mig och er. Jag samtalar alltid med mina familjer för att få det att bli så personligt som möjligt samtidigt som jag får vara delaktig med rätt ljus, bakgrund och så vidare.

Fotograferingen pågår sedan under ca 1,5 timme där ni får hoppa, vara busiga, kärleksfulla och vara just precis det Ni är. För det är ju ER jag vill föreviga. Vid gravidfotografering finns gravidklänningar att låna om så önskas, ni hittar dem HÄR.

Har ni specifika önskemål om bilder eller att ni gärna fotograferas från en viss sida, på ett speciellt sätt eller om det är saker ni inte vill ska vara med på bilderna tar jag gärna emot dessa önskemål så jag kan göra er så bekväma som möjligt framför kameran.

Sneak Peak & Leverans

När vi fotograferat klart och de bilder vi vill ha
är tagna åker jag hem och börjar sålla ut och redigera era bilder. Jag retuscherar aldrig mina bilder, vilket betyder att ni är som vackrast precis så ni är och jag anser att borttagande av leverfläckar eller liknande inte gör bilderna finare däremot mindre personliga. Finns specifika önskemål tar jag såklart hänsyn till det men ni ska veta att ni är fina precis så som ni är!

Redan samma dag eller dagen efter får ni ett par bilder som sneak peak och 2-4 veckor senare får ni en leverans med minst 50 högupplösta bilder på ett vacker USB i trä.

Ord från kund

Våren 2018 bestämde vi oss att ta familjefoto. Vi tänkte att vi tog mycket foto när barnen va små men inte när de blir äldre. Vi tog kontakt med Mathilda då vi sett en del av hennes foton o kände att det kunde passa oss. Mathilda va tillmötesgående o kom med idéer på bra platser ute i naturen där vi kunde genomföra fotograferingen. Mathilda ställde lite frågor till oss innan för att hon skulle kunna anpassa fotograferingen och göra det så bekvämt o avslappnat som möjligt :) Mathilda instruerade oss till olika "positioner" och gjorde små justeringar efter hand. Under fotograferingen ställde hon frågor så hon kunde variera bakgrunder, konstellationer i familjen osv. Det blev en härlig stund tillsammans allihopa. Dottern sa i bilen hem "åh det här va roligt att göra, det kan vi väl göra igen".
Vi rekommenderar varmt Mathilda som fotograf till olika ändamål. 

                                                                                   - Familjen Bergerfalk

Pris

Fotograferingen ca 1 h
minst 50 högupplösta bilder levererade på vackert trä-usb.


Pris: 3000 kr

Dags att skicka en

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Skicka en bokningsförfrågan i tid. Jag bekräftar din din förfrågan via mejl inom 24 timmar.