FAMILJ

Oavsett familjekonstellation är familjen något
som betyder otroligt mycket för oss. Det finns
ingen bestämmelse för hur en familj borde se
ut och hur än din konstellation ser ut finns jag
här för att fotografera er tillsammans. Oavsett 
om ni är många i familjen eller bara ett par stycken
förevigar er tillsammans för att fånga det som är Ni.Fotograferingen

Platsen ni fotograferas på är noga utvald av både mig och er. Jag samtalar alltid med mina familjer för att få det att bli så personligt som möjligt samtidigt som jag får vara delaktig med rätt ljus, bakgrund och så vidare.

Fotograferingen pågår sedan under ca 1,5 timme där ni får hoppa, vara busiga, kärleksfulla och vara just precis det Ni är. För det är ju ER jag vill föreviga.

Har ni specifika önskemål om bilder eller att ni gärna fotograferas från en viss sida, på ett speciellt sätt eller om det är saker ni inte vill ska vara med på bilderna tar jag gärna emot dessa önskemål så jag kan göra er så bekväma som möjligt framför kameran.

SneakPeak och Leverans

När vi fotograferat klart och de bilder vi vill ha
är tagna åker jag hem och börjar sålla ut och redigera era bilder. Jag retuscherar aldrig mina bilder, vilket betyder att ni är som vackrast precis så ni är och jag anser att borttagande av leverfläckar eller liknande inte gör bilderna finare däremot mindre personliga. Finns specifika önskemål tar jag såklart hänsyn till det men ni ska veta att ni är fina precis så som ni är! 

Redan samma dag eller dagen efter får ni ett par bilder som sneakpeak och 2-4 veckor senare får ni en leverans med 50 högupplösta bilder på ett vacker USB i trä.Förra våren bestämde vi oss att ta familjefotografering. Vi tänkte att vi man tog mycket foto när barnen va små men inte när de blir äldre. Vi tog kontakt med Matilda då vi sett en del av hennes foton o kände att det kunde passa oss. Mathilda va tillmötesgående o kom med idéer på bra platser ute i naturen där vi kunde genomföra fotograferingen. Mathilda ställde lite frågor till oss innan för att hon skulle kunna anpassa fotograferingen och göra det så bekvämt o avslappnat som möjligt:) Mathilda instruerade oss till olika "positioner" och gjorde små justeringar efter hand. Under fotograferingen ställde hon frågor så hon kunde variera bakgrunder, konstellationer i familjen osv. Det blev en härlig stund tillsammans allihopa. Dottern sa i bilen hem "åh det här va roligt att göra, det kan vi väl göra igen". Vi rekommenderar varmt Mathilda som fotograf till olika ändamål. 

                                               - Familjen BergerfalkPris

Fotograferingen ca 1,5 h
50 högupplösta bilder levererade på vackert USB.

Pris: 4000 kr